Posa a prova el teu talent
en informàtica

El Camí a l’Olimpíada Internacional
d’Informàtica comença ací

Des de l´Escola Tècnica Superior d´Enginyeria de la Universitat de València tenim el plaer d´albergar una de les seus de l´Olimpiada Informática de la Comunidad Valenciana , una iniciativa altruista per fomentar el talent en informàtica entre l´alumnat d´educació secundària, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.

La iniciativa consistirà en resoldre problemes de programació de complexitat creixent utilitzant algun dels llenguatges permesos: C++, Python o Java. Proporcionarem materials d´ajuda en línia, sessions d´entrenament i activitats formatives prèvies a la competició.

M’apunte

Per a més informació contacta’ns en help.valencia@oicv.org

A la web https://oicv.org mantindrem tota la informació necessària per participar a l’activitat, que se celebrarà el 27 de gener de 2023 en una modalitat de doble seu a la Universitat de València i la Universitat d’Alacant.

La persona millor classificada de cada seu representarà la Comunitat Valenciana a l’Olimpíada Informàtica d’Espanya amb subvenció per part de la Universitat i, segons la seva puntuació, podrien participar a l’Olimpíada Informàtica Internacional.

Olimpíada informàtica de la Comunitat Valenciana